srijeda, 12. travnja 2017.

Podsjetnik na učeno

                                      Organi i emocije

Pet glavnih organa čovjeka, vezani su za pet glavnih elemenata i zato energije godišnjih doba povoljno utiču na određene organe. Svaki glavni element je simbol životnih procesa koji se odvijaju , kako u prirodi, tako u čovjeku. Ti Zakoni, ciklusi iz prirode, u potpunosti odgovaraju procesima koji se realno događaju u našem organizmu. Na primjer: bolest pluća, dešava se energetski poremećaj u jetri, a zatim se energetski disbalans širi meridijanima slezene.....
Djelovanje emocija na tijelo
Energija cirkulira meridijanima u skladu sa dnevnim ritmom.Tijekom dvadesetčetiri sata u danu, svaka dva sata, određeni organ je najprijemčljiviji za djelovanje.

                         Podsjetnik na učeno
Svaki organ vezan je za određene emocije. Sve nekada pisano, učeno od Tradicionalne kineske medicine, danas se sve više dokazuje i uči: utjecanjem na određena stanja, mijenjamo i stanje Zdravlja nas samih.
Možemo vjerovati ili ne, ne bitno, ali, kada smo pred zidom, kada se desi kuršus u tijelu - redovno smo tamo di smo se zakleli da " ne bismo": liječnici, travari, bioenergetičari...sve..samo da ozdravimo, ili, bar da se oporavimo.